TOTPROMET DOO BEČEJ - PRODAJA MDV KOTLOVA

b_280_250_16777215_00_images_novosti_05.jpgSa zadovoljstvom vam predstavljamo prvog distributera na našoj mapi prodajne mrežeTOTPROMET doo u Bečeju.

Totpromet doo, uspešno posluje od 1992. godine i lider je po kvalitetu usluga i proizvoda koje nudi u Bečeju i šire. Ponosni smo na ovu saradnju i nije slučajno da smo baš Bečej odabrali za predstavljanje prvog distributera na našoj prodajnoj mapi.

Tokom 2006. godine, odgovarajući na izazov tržista TOTPROMET, Bečej, počinje sa izvođenjem mašinsko-građevinskim radovima (grejanje/hladenje). Od tada, mašinski park kompanije se proširivao i modernizovao. Zahvaljući tome, kompanija je postala potpuno nezavisna u pogledu utovara i prevoza robe. Investicije kompanije Totpromet dovode do proširenja asortimana robe.

Kao potvrda dugogodišnjeg rada i ostvarenog planiranog razvoja 2015. godine otvara se nova era kompanije Totpromet. Prateći potrebe tržišta i savremenih tendencija u industriji, pored postojećeg prodajnog prostora, u Bečeju se otvara novi vrhunsko funkcionalni prodajni prostor površine 400 m2, koji odgovara svim zahtevima tržišta. Iste godine počinje i distribucija ogrevnog materijala.

Na polju izvođenja mašinskih instalacija Totpromet u Bečeju proširuje ponudu na ugradnju toplotnih pumpi, projektovanje i montažu instalacije za pasivno hladenje i grejanje, centralnog usisivača, kao i sisteme za ventilaciju objekata.

b_280_250_16777215_00_images_novosti_02.jpgTotpromet doo u Bečeju trenutno poseduje 600 m2 prodajnog prostora, 900 m2 pokrivenog magacina i 3000 m2 otvorenog prostora. Broj zaposlenih je 16.

U prodajnom salonu Totprometa u Partizanskoj 79 u Bečeju možete pogledati naše kotlove (MDV kotao na biomasu, MDV kotao na biopelet, Trajnožareći MDV kotao, Tropromajni MDV kotao i Economic 2 MDV kotao), uzeti svoj primerak Kataloga MDV kotlova, i druge promotivne materijale, ali i dobiti informacije iz prve ruke i detaljno se informisati o svim detaljima i prednostima naših kotlova, pogodnostima kupovine, aktuelnim akcijama i dobiti sve savete stručnjaka kada je u pitanju planiranje kupovina i ugradnja kotlova i kompletnih instalacija grejanja.

Pratite naš sajt i stranicu na Fejsbuku, jer ćemo vam u narednom periodu predstavljati nove distributere MDV kotlova i nova mesta na našoj mapi distributivne mreže.