ARMEL-SYSTEM doo ČANTAVIR - PRODAJA MDV KOTLOVA

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo prvog distributera na našoj mapi prodajne mrežeARMEL-SYSTEM u Čantaviru.

ARMEL-SYSTEM doo osnovana je 2012. godine u Čantaviru kao rezultat 20 godina uspešnog poslovanja u okviru porodične firme KOPI doo.

Projektovanje, prodaja i ugradnja opreme za grejanje su u fokusu delatnosti Armel-System. Kvalitetni proizvodi, poštovanje rokova i besprekorna usluga su naši prioriteti.

Zadovoljstvo nam je da svojim klijentima i tržištu koje pokrivamo možemo da ponudimo i visoko kvalitetan brend kakav su MDV kotlovi.

U prodajnom salonu Armel-System doo u Ulici Maršala Tita 116 u Čantaviru možete pogledati naše kotlove (MDV kotao na biomasu, MDV kotao na biopelet, Trajnožareći MDV kotao, Tropromajni MDV kotao i Economic 2 MDV kotao), uzeti svoj primerak Kataloga MDV kotlova, i druge promotivne materijale, ali i dobiti informacije iz prve ruke i detaljno se informisati o svim detaljima i prednostima naših kotlova, pogodnostima kupovine, aktuelnim akcijama i dobiti sve savete stručnjaka kada je u pitanju planiranje kupovina i ugradnja kotlova i kompletnih instalacija grejanja.

Pratite naš sajt i stranicu na Fejsbuku, jer ćemo vam u narednom periodu predstavljati nove distributere MDV kotlova i nova mesta na našoj mapi distributivne mreže.

 

ARMEL-SYSTEM DOO
Maršala Tita 116
24220 Čantavir
Srbija

Tel./Fax. 024 783 848
Mob. 062 1076 480