MDV kotlovi i u Kikindi - M.Z. NOVAKOVIĆ KIKINDA

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novog distributera na našoj mapi prodajne mrežeM.Z. NOVAKOVIĆ iz Kikinde.

MZ Novaković iz Kikinde od svog osnivanja 2008. godine u Kikindi uspešno posluje na polju prodaje, ugradnje i servisiranja grejnih instalacija i kompletnog rešenja grejanja objekata svih namena, kako u domaćinstvima, tako i u industriji. Već skoro 10 godina obavljamo poslove ugradnje i održavanja grejanja na teritoriji cele Vojvodine, a od sada smo i zvanični distributer MDV kotlova za Kikindu i okolinu.

U ponudi imamo sve vrste MDV kotlova, a naša stručna lica su tu da vam pomognu u odabiru pravog rešenja za vaše domaćinstvo. Od sada kod nas možete pogledati i dobiti sve informacije o MDV kotlovima (MDV kotao na biomasu, MDV kotao na biopelet, Trajnožareći MDV kotao, Tropromajni MDV kotao i Economic 2 MDV kotao), uzeti svoj primerak Kataloga MDV kotlova, i druge promotivne materijale, ali i dobiti informacije iz prve ruke i detaljno se informisati o svim karakteristikama i prednostima naših kotlova, pogodnostima kupovine, aktuelnim akcijama i dobiti savete stručnjaka kada je u pitanju planiranje kupovina i ugradnja kotlova i kompletnih instalacija grejanja. Naši kapaciteti su takvi da imamo mogućnost da odgovarimo potrebama svih klijenata, a u saradnji sa MDV kotlovima ulazimo u novu fazu razvoja i proširujemo ponudu sa najboljim rešenjima za grejanje na našem tržištu.

Posetite nas u Nemanjinoj 30 u Kikindi radnim danima od 8 do 17 časova i subotom od 8 do 14 časova, ili nas kontaktirajte 

M.Z. NOVAKOVIĆ
Nemanjina 30
23300 Kikinda
Tel. 063 587 408
      063 398 180
email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.