MDV KOTLOVI - TOPLINA SVAKOG DOMA

10 GODINA PROIZVODNJE

b_280_250_16777215_00_images_Untitled_Panorama2_logo.jpgFirma Trend Komerc, osnovana je 2004. godine, a od 2006. počinje sa proizvodnjom kotlova na čvrsto gorivo i stvara brend MDV Kotlovi. Trudimo se da kupcima ponudimo čitav spektar proizvoda koji će zadovoljiti najrazličitije potrebe tržišta koje pokrivamo.

 

Ipak, akcenat od samog početka stavljamo na obnovljive izvore energije i proizvode koji će obezbediti kako domaćinstvima tako i privrednim subjektima autonomnost i sigurnost u snabdevanju gorivom, pružajući im gorionike i kotlove koji sa izuzetnom efikasnošću i iskorišćenjem energije daju podjednaku mogućnost korišćenja više različitih vrsta goriva, bez ikakvih prepravki ili posebnih priprema pri promeni goriva.

 

b_280_250_16777215_00_images_novosti_flajer_FIN-2.jpgKorišćenje biomase i peleta od biomase kao goriva za grejanje domaćinstava, škola, sportskih i ugostiteljskih objekata, fabričkih hala i hangara, plastenika i staklenika i ostalih objekata, obezbeđuje smanjenje zagađenja prirodne sredine na apsolutni minimum, pojeftinjuje samo grejanje i pruža nezavisnost od neželjenih variranja i nestašica na tržištu energenata za ogrev.

 

Od naših MDV kotlova naročitu korist imaju domaćinstva i poljoprivredna gazdinstva kojima su slama i druga goriva (koštice voća, opiljci drvoprerade, piljevina...) kojima nije neophodna dodatna obrada za loženje u MDV kotlovima nus proizvod.

 

b_280_250_16777215_00_images_IMG_4094_ormar_m.jpgInovacije, korišćenje najkvalitetnijih i atestiranih materijala, visok kvalitet obrade materijala koji obezbeđujemo najsavremenijim mašinama i stručnim i iskusnim kadrom, posvećenost i najsitnijim detaljima u završnoj obradi i modernom i funkcionalnom dizajnu, rezultirali su ogromnim poverenjem koje naši kupci imaju u naš brend i uzdigli njegovu vrednost do zavidnog nivoa koji nam omogućuje osvajanje novih tržišta.

 

Nb_280_250_16777215_00_images_novosti_IMG_4207-.jpgaš plan je da upravo to i uradimo u narednom periodu. Stabilnim koracima, uvođenjem novih usluga, stvaranjem poverenja kod novih klijenata kroz garanciju kvaliteta, poštovanje rokova i zahteva klijenata, osluškivanjem novih potreba tržišta na kojima nastupamo i stalnim inovacijama uz očuvanje dosadašnjeg nivoa odgovornosti i posvećenosti krajnjem korisniku.