UGRADNJA

Ugradnju kotlova vrše ovlašćeni majstori unutar naše široke mreže ovlašćenih servisa. Ugradnja se vrši po uputstvima i uz poštovanje standarda kvaliteta Trend Komerc proizvodnje MDV kotlova. Važno je napomenuti da je ugradnja kotlova i gorionika od strane stručnog i od strane firme Trend Komerc ovlašćenog lica preduslov za važenje i ostvarivanja prava iz garancije koju dajemo na sve naše proizvode za domaćinstva.

U toku je akcija besplatne ugradnje kotlova i gorionika koju dajemo za MDV kotlove na pelet do kraja maja meseca 2017. godine.

 

SERVIS I HITNE INTERVENCIJE

baneri_dole.jpgStručni tim servisera MDV kotlova i gorionika opremljen je i obučen da većinu potencijalnih kvarova otkloni na licu mesta, za eventualne ozbiljnije kvarove našim servisnim vozilima dopremamo kotao do fabrike gde u najkraćem mogućem roku vršimo popravku, vraćamo uređaj i uspostavljamo redovan rad sistema.

 

GARANCIJA

Na sve kotloveza domaćinstva dajemo 5 godina garancije i za gorionike 2 godine garancije.

 

AUTOMATIKA

b_280_250_16777215_00_images_IMG_4094_ormar_m.jpgIndustrijski PLC izraelske proizvodnje Junitroniks. Obezbeđuje siguran  pouzdan i dugotrajan rad gorionika. Program za rad elektronike je napravljen iz dugogodišnjeg iskustva u radu gorionika sagorevanjem peleta od sojine slame i ostalih žitarica.

Stalno unapređenje rada PLC-ova i optimizacija drugih karakteristika MDV gorionika namenjenih industriji i domaćinstvima izdvaja naše proizvode od drugih rešenja na tržištu.

Kontrola rada olakšana je kontrolnom jedinicom i displejom sa interfejsom na srpskom jeziku i širokim mogućnostima izmena parametara rada gorionika, što je od posebne koristi kod promene vrste ili peleta različitog kvaliteta.

 

PROJEKTOVANJE

Za potrebe svojih klijenata radimo i projektovanje i kompletnu projektnu dokumentaciju uvođenja ili modernizacije sistema grejanja u objektima.

 

ENERGETSKA EFIKASNOST

Sva naša rešenja kotlova i gorionika osmišljena su i konstruisana na način koji pruža visoku efikasnost i najviši stepen iskorišćenja energenata. Veliku pažnju posvećujemo energetskoj efikasnosti i postizanju optimalnog iskorišćenja energenata, kako bi smo pružili krajnjim korisnicima maksimalnu ekonomičnost i uštedu novca i vremena. Put koji smo odabrali, okretajne iskorišćenju biomase i obnovljivih izvora energije za posledicu neminovno ima i zaštitu životne sredine i očuvanju okruženja i prirodnih resursa svakog domaćinstva.